¨

Ny transportformand vil høre om dine vejproblemer

Foto: TV ØST

Rasmus Horn Langhoff (S) har lavet en video, hvor han inviterer Region Sjællands borgere til at gøre ham opmærksom på trafikale udfordringer.

'Jeg hedder Rasmus Horn Langhoff og er ny formand for Folketingets Transportudvalg, og jeg har brug for din hjælp'. Sådan starter en video, som det lokale socialdemokratiske folketingsmedlem netop har lagt på Facebook.

- Som ny formand for Folketingets Transportudvalg ser jeg det som en vigtig opgave at lytte til de transportproblemer, som folk oplever i deres hverdag. Derfor vil jeg gerne rundt og se, hvor der er udfordringer og lokale flaskehalse, og gennem videoen inviterer jeg alle til at komme med deres konkrete forslag og invitationer, siger Rasmus Horn Langhoff, der i første omgang starter her i Region Sjælland.

Infrastruktur der virker

Alle der har forslag til transportprojekter, som transportudvalgets formand skal tage ud og se, kan skrive direkte på hans Facebook side.

- Det har afgørende betydning, at vi har en infrastruktur som virker, når man skal frem og tilbage til ens arbejde eller uddannelsessted, og når man skal hente og bringe sine børn. Og det er vigtigt, vi har politikere som kender virkeligheden og som tager den direkte dialog. Vi har vigtige transportproblemer her i regionen, og dem vil jeg gerne være med til at løse. Derfor tager jeg nu på lytte-turné, og jeg håber, at mange vil foreslå deres vigtigste lokale projekt, så vil jeg bestræbe mig på at komme forbi dem alle, siger Rasmus Horn Langhoff i en pressemeddelelse. 

Du kan se videoen her.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App