Ny konkurrence: Hvem samler flest motionister?

En ny måned er i gang. Det betyder startskuddet på en ny delkonkurrence i Kommunekampen. Denne gang gælder det om at få flest mennesker ud at røre sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Marts-konkurrencen er kun lige fløjtet af, men en ny udfordring er allerede i fuld gang. I april måned gælder det om at skabe Kommunekampens største motionsarrangement. Det kommunehold, der samler flest deltagere, sikrer sig sejren og den flotte kommunekampspokal.


Samme dagTavlen viskes atter ren. Alle kommuner dyster nemlig på lige fod, da antallet af deltagere sættes i forhold til kommunens størrelse. Og ellers er reglerne enkle: Saml flest mennesker til motion. Arrangementet må ikke sprede sig over flere dage, men må gerne spredes ud på flere lokaliteter i Kommunen.


Tæller selv opSundhedsambassadørerne sørger selv for optælling af deltagere og indrapporterer til TV2 ØST. Husk, det er antallet af fremmødte, der tæller - ikke antal af tilmeldte!


Følg med i din kommunens arrangementer her på tv2east.dk. Klik på 'Kommunekampen', scroll ned og klik igen på dit holdnavn i højre kolonne.