¨

Ny klub går til kamp for din sundhed

Foto: TV ØST

TV2 ØST går nye veje i kampen mod sofakartoflerne. En ny klub skal motivere os til at komme op af sofaen og leve livet sundere og sjovere.

Til kamp mod dårlige vaner og usund mad

Gå med i kampen mod kringle til kaffen og en hverdag foran skrivebordene uden anden motion end den daglige indkøbstur.

TV2 ØSTs sundhedsprogram Lev Livet inviterer nu alle i vores område til at blive en del af Klub Lev Livet.

I klubben tilbydes medlemmerne alt fra gratis opskrifter til foredrag og events – blandt andet inviteres klubbens medlemmer til en gratis dag i Gerlev Legepark på søndag.

- Vi håber, at klubben kan være med til at inspirere endnu flere til at gøre noget godt for sig selv, siger Katja Kafling, der er vært på sundhedsprogrammet Lev Livet.

Hun understreger samtidig, at det er afgørende, at den sunde livsstil ikke bliver en dræber.

- Vi vil gerne vise, at det ikke behøver at være kedeligt at ændre livsstil – det skal være sjovt, siger hun.

Landest fedeste

Baggrunden for initiativet er de problemer, som rigtig mange sjællændere kæmper med - både hvad angår fysisk sundhed, sygdom og psykisk velbefindende. For eksempel har Region Sjælland flere kraftigt overvægtige og storrygere end noget andet sted i landet. Samtidig er vi den region, hvor flest har det psykisk dårligt.

Det viser Sundhedsprofilen 2010, der er udarbejdet for Region Sjælland.

- Det er jo nogle grelle tal. Men jeg tror på, at vi kan rokke ved dem, hvis vi er mange nok. I stedet for at du skal sidde og tænke: "her går jeg og slider i det for at tabe mig eller holde op med at ryge" kan du tænkte: "Fedt, jeg er i gang med at blive sundere og jeg har hele min region i ryggen. De andre er også med i klubben og kæmper sammen med mig!", siger Katja Kafling og tilføjer:  "Helt konkret får du jo også muligheden for at møde de andre i klubben ved foredrag og events. Der er masser af muligheder for at netværke med andre, siger hun.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App