Nord vinder kampen mod syd

Nordvest FC var bedst, da Nykøbing FC var på besøg til 2. divisionsfodbold i Holbæk.

Nordvest FC er fortsat ubesejret i 2. division efter fire runder. Søndag blev det til en 2-0 sejr hjemme over Nykøbing FC.

Hjemmeholdet begyndte bedst på Holbæk Stadion med flere gode muligheder i 1. halvleg. Men der skulle en forsvarsfod til, før bolden kom i nettet.

Mads Bøjesen hamrede et forrygende langskud ind til 1-0.

- Jeg har vist aldrig før ramt bolden så godt, lød det efter kampen fra målscoreren.

I 2. halvleg var gæsterne fra syd bedre med i kampen og pressede på for en udligning. Det lykkedes dog ikke, og i stedet kunne kunne Mohammed Asrihi med en flot scoring sikre sejren på 2-0.

Dermed er Nordvest FC med i toppen med 8 point efter de første 4 kampe. Nykøbing FC ligger derimod under nedrykningsstregen med bare et enkelt point.