¨

Mor og to børn dræbt i motorvejsulykke

Ulykkesbil standsede på Køge Bugt Motorvejen med havariblink og blev ramt bagfra af BMW

En mor og hendes to børn på otte og 15 år blev onsdag dræbt i en trafikulykke på Køge Bugt Motorvejen. Børnene var dræbt på stedet, da familiens bil blev ramt bagfra af en BMW.

Det skete, da den 44-årige kvinde standsede sin Suzuki i den yderste vognbane - nærmest midterrabatten - og tændte for havariblinket kort før afkørsel 25.

Det blev observeret af en lastbilchauffør, der passerede Suzukien og i samme øjeblik hørte opbremsningen og braget, da en bagfrakommende BMW med to personer kørte op bagi den holdende Suzuki.

Den otteårige dreng på forsædet og hans ca. 15-årige søster på bagsædet var dræbt på stedet. Der blev ydet førstehjælp til kvinden, men hun døde på vej til Rigshospitalet. De to personer i BMW'en er indlagt på Glostrup Hospital og meldes uden for livsfare.

Politiet formoder, at kvinden standsede som følge af et motorstop.

- Det formoder vi ud fra havariblinket. Der var benzin på bilen, siger vagtchefen.

Efterfølgende var motorvejen nordgående spor spærret  i omkring tre timer med store bilkøer til følge. Nogle bilister vendte om mod kørselsretningen for at komme tilbage til afkørslen ved Ishøj Stationsvej og spærrede for redningskøretøjer, siger vagtchefen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App