Mor og to børn dræbt i motorvejsulykke

Ulykkesbil standsede på Køge Bugt Motorvejen med havariblink og blev ramt bagfra af BMW

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En mor og hendes to børn på otte og 15 år blev onsdag dræbt i en trafikulykke på Køge Bugt Motorvejen. Børnene var dræbt på stedet, da familiens bil blev ramt bagfra af en BMW.

Det skete, da den 44-årige kvinde standsede sin Suzuki i den yderste vognbane - nærmest midterrabatten - og tændte for havariblinket kort før afkørsel 25.

Det blev observeret af en lastbilchauffør, der passerede Suzukien og i samme øjeblik hørte opbremsningen og braget, da en bagfrakommende BMW med to personer kørte op bagi den holdende Suzuki.

Den otteårige dreng på forsædet og hans ca. 15-årige søster på bagsædet var dræbt på stedet. Der blev ydet førstehjælp til kvinden, men hun døde på vej til Rigshospitalet. De to personer i BMW'en er indlagt på Glostrup Hospital og meldes uden for livsfare.

Politiet formoder, at kvinden standsede som følge af et motorstop.

- Det formoder vi ud fra havariblinket. Der var benzin på bilen, siger vagtchefen.

Efterfølgende var motorvejen nordgående spor spærret  i omkring tre timer med store bilkøer til følge. Nogle bilister vendte om mod kørselsretningen for at komme tilbage til afkørslen ved Ishøj Stationsvej og spærrede for redningskøretøjer, siger vagtchefen.