Molslinjen er nu hele Danmarks færgerederi

Alle skibe og medarbejdere, der tidligere har hørt under Rederiet Færgen, overgår nu til Molslinjen A/S. Det betyder en række ruter ændrer navne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Molslinjen overtager alle medarbejdere og skibe i Rederiet Færgen. Det skriver Molslinjen A/S i en pressemeddelelse.

Det betyder, at ruten Bøjden-Fynshav fremover hedder Alslinjen, ruten Esbjerg-Fanø hedder Fanølinjen, ruten Spodsbjerg-Tårs hedder Langelandslinjen og ruten Kalundborg-Ballen hedder Samsølinjen.

quote Alle disse færgeruter sørger hver dag for mobilitet og sammenhængskraft i Danmar

Carsten Jensen, administrerede direktør for Molslinjen A/S

I forvejen driver Molslinjen Kattegatruterne mellem Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden samt de tre bornholmske ruter fra Rønne-Ystad, Rønne-Køge og Rønne-Sassnitz.

Hos Molslinjen glæder administrerede direktør Carsten Jensen sig.

- Alle disse færgeruter sørger hver dag for mobilitet og sammenhængskraft i Danmark. Sammen med medarbejderne vil vi nu udvikle og skabe nye aktiviteter på ruterne for at fastholde arbejdspladser og sikre, at færgeruterne også i fremtiden vil spille en væsentlig rolle i dansk infrastruktur også for de øer og lokalsamfund, som er afhængige af deres færge.

Hver rute får hver sin hjemmeside

Medarbejdere og kunder vil ikke i første omgang opleve de store forandringer - men ét sted vil der inden for meget kort tid komme en afgørende ændring.

De mange daglige brugere af færgeruterne har hidtil skullet finde oplysninger og booke deres rejser på én fælles hjemmeside. Dette ændrer sig nu, hvor hver enkelt rute får sin egen hjemmeside.

- Med én hjemmeside for hver rute gør vi det hurtigere og mere overskueligt for den rejsende at booke billet. Og så håber vi samtidig, at hjemmesiden vil give flere lyst til at besøge destinationerne, siger Carsten Jensen