¨

Kø på motorvej efter harmonikasammenstød

Politiet har på nuværende tidspunkt ikke oplysninger om tilstanden på de implicerede. Foto: Jesper Friis, TV ØST

Tirsdag eftermiddag er der sket to trafikuheld på Sydmotorvejen inden for en forholdsvis kort strækning, der kommer til at genere trafikken.

To trafikuheld har inden for kort tid ramt Sydmotorvejen mellem Rønnede og Tappernøje, og det giver en del kødannelse i myldretrafikken.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der er tale om tre biler, der er stødt sammen

Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Den ene ulykke er sket på Sydmotorvejen i sydgående retning mellem Rønnede og Tappernøje.

- Jeg kan bekræfte, at vi har et uheld derude. Vi har fået en anmeldelse klokken 15.11 i sydgående retning omkring 75 kilometer-mærket. Der er tale om tre biler, der er stødt sammen, siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge Vejdirektoratet forventes oprydningsarbejdet tidligst overstået klokken 16.45, fordi der ligger vragdele på vejen. Både politi og redningsmandskab er på stedet, derfor opfordres bilister på strækningen til at vise hensyn.

Et andet uheld på samme strækning

Klokken 15.43 har politiet fået endnu en anmeldelse om, at der skulle være sket et uheld et på kilometer længere nordpå også i sydgående retning.

- Vi er ikke helt sikre på, om der kan være en sammenhæng i det. Indtil videre tager vi det som to uheld, siger vagtchef Ole Hald.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er der dog ikke nogen personer, der er kommet alvorligt til skade.

- Vi har ikke nogen meldinger om alvorlig tilskadekomst derude, og vi har heller ikke meldinger om, at der skulle være de store trafikale problemer. Men noget vil det altid genere den sydgående trafik. Der er en tavlevogn på vej, siger vagtchef Ole Hald.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App