Knæk Cancer: Blomsten er overhalet

Efter at have ligget solidt i front siden de digitale Knæk Cancer blomster blev sendt ud i landet søndag, er TV ØSTs blomst nu blevet overhalet af den i TV Midt/Vests sendeområde. Vi må have gang i delingerne!

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nej, nej, nej. Vi har mistet føringen.

Der er gået sport i at ligge forrest, efter at de 10 digitale blomster søndag og mandag blev sendt ud i landet. Hver af TV2s otte regioner har sendt en af sted, og det samme har Go' morgen Danmark og Hvem vil være millionær. Indtil i dag klokken 13.31 lå TV ØST i front med indsamlingen af penge via blomsten, men nu har jyderne ovre i TV Midt/Vests sendeområde overhalet os.

Se hvor blomsten er nu.

Blomsten bærer Knæk Cancer logoet, og hver gang den bliver delt, og der bliver taget et billede af afsender og modtager sammen, giver HTH-køkkener 15 kroner til det gode formål.

Klokken 21.15 havde TV ØSTs blomst indsamlet 3825 kroner, mens TV Midt/Vests er oppe på hele 5445 kroner. Blomsten er lige nu i Slagelse, og hvis du støder på den, er det bare med at sende den videre, så vi kan vise, at vi altså er den region, der er bedst til at knække canceren. God fornøjelse derude og husk at tage billeder!