Klub Lev Livet vokser og vokser

Tusindvis af regionens borgere er nu medlemmer af Klub Lev Livet. Klubben som giver dig inspiration og rabat på et sundere liv - og så er det gratis at være med

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det behøver ikke være dyrt og besværligt at komme i gang med at føre en sundere tilværelse. Mere end 3000 borgere i vores region har allerede sagt 'ja tak' til at blive en del af Klub Lev Livets sundhedsfællesskab. Og så er klubben ikke engang fyldt et år endnu.


Udover at danne ramme om dit vægttab, så tilbyder Klub Lev Livet inspiration til et sundere liv samt rabatter på træningsudstyr, svømmehaller m.m. Og det er ganske gratis og uforpligtende at være medlem.


Råd og eventsKlubben giver også eksklusiv adgang til instruktør Birgitte Nymanns gode råd og vejledning. Og fra tid til anden tilbyder klubben specielle events. Dette forår kunne man eksempelvis lære at elske at løbe med mindfull running-løbetræner Morten Dam Sørensen.


Klub Lev Livet er blevet til i forlængelse af TV2 ØST's sundhedsmagasinprogram Lev Livet, hvor fire deltagere kæmper for få et sundere liv.


Ønsker du at blive medlem af Klub Lev Livet, så klik her og læs hvordan.