Kalundborg sejrer i sommerdysten

De vandt TV2 ØST's kommunekamp i foråret. Og nu føjer de endnu en succes til. I overlegen stil slår Kalundborg Knights konkurrenterne i sommerens kaloriedyst.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sideløbende med den søde sommertid har regionens 12 kommuner kæmpet bravt for regionens sundhed. Èn kommune har dog lagt sig ekstra i selen. Med hele 315 forbrændte kalorier pr. indbygger løber kommuneholdet Kalundborg Knights med sejren i TV2 ØST's sommerdyst.

Ikke kørt træt
I kølvandet på TV2 ØST's føste kommunekamp i foråret fik kommunerne følgende sommerudfordring: Forbrænd så mange kalorier som muligt frem til d. 5. august. Kommunen, som forbrænder mest, får lov til at huse den ny kommunekampspokal i efterårets Kommunekamps første måned.

Den opgave tog især Kalundborg Kommune hurtigt på sig, og kommunen lagde sig tidligt i spidsen for sommerdysten. Dét på trods af, at kommunen i maj vandt titlen som sejrsherre i forårets første kommunekamp. Sorø snupper marginalt andenpladsen fra Næstved, der ender som treer. 

Ny kamp i gang
Afslutningen på sommerdysten betyder altså også startskuddetpå efterårets kommunekamp. Kalorietællingen er nulstillet, og de 12 kommuner kæmper på ny om titlen som regionens sundeste. 

Er du allerede tilmeldt kommunekampen på Endomondo, deltager du også automatisk i efterårets dyst. Er du endnu ikke en del af kampen, kan du klikke her og læse mere om, hvordan du kommer med.

Resultat af sommerdysten* (målt på antal forbrændte kalorier pr. indbygger)

1)      Kalundborg Knights: 315
2)      Sorø Saints: 207
3)      Næstved Nighthawks: 206
4)      Ringsted Raiders: 155
5)      Slagelse Superstars: 141
6)      Odsherred Owls: 140
7)      Holbæk Heros: 116
8)      Faxe Fighters: 107
9)      Guldborgsund Giants: 105
10)   Lolland Lions: 60
11)   Stevns Steelers: 59
12)   Vordingborg Vikings: 54

*Tallene er afrundet til nærmeste hele.