Hvad med en eftermiddagsudflugt? Fem tip til weekenden

Første weekend i februar byder på musik, spil og naturoplevelser. Vi giver her fem bud på oplevelser med børn eller gode venner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et rocket show for børn og voksne i alle aldre

Børn To Be Wild på Badeanstalten i Slagelse
Børn To Be Wild på Badeanstalten i Slagelse

Der er fuld underholdning, når Børn to be Wild – The Rockshow, folder sig ud på Badeanstalten i Slagelse. Lørdag eftermiddag går de på scenen med kendte numre som Børn in The USA (Bruce Springsteen), Børning Down The House (Talking Heads), Børn To Be My Baby (Bon Jovi) og mange flere... Koncerten begynder kl. 14, og henvender sig til både børn og voksne.  

Læs mere her
 

 

Kamæleonkoncert i Nykøbing Falster

Drums Across på Culthus i Nykøbing Falster
Drums Across på Culthus i Nykøbing Falster

Der er også koncert for alle familiemedlemmer på Culthus i Nykøbing Falster. Lørdag eftermiddag er det trioen Drums Across, der leverer underholdningen. Tag med på en musikalsk rejse; fra slavernes rytmer på Zanzibar, til hip hop i New York. Efter koncerten er der flere arrangementer i huset. Gå for eksempel i værkstedet i Billedfabrikken, hvor der kan laves finurlige og kreative ting og sager.

Læs mere her
 

 

Vinterjazz på Parnas i Sorø

Snorre Kirk Kvintet på Parnas i Sorø
Snorre Kirk Kvintet på Parnas i Sorø
Foto: Sorø Jazz

Det bliver med sirligt svingende jazztoner, årets Vinterjazz på Parnas spilles i gang. Den første af fem Vinterjazz-koncerter er med Snorre Kirk Kvintet. Kvintetten, der har vakt international opmærksomhed, leverer stilren swingblues. På søndag går de på scenen kl. 13.30. Inden koncerten er der frokostbuffet fra kl .12.

Læs mere her
 

 

Bankospil i Thorsborg Forsamlingshus

Banko i Thorsborg Forsamlingshus
Banko i Thorsborg Forsamlingshus
Foto: Thorsborg Forsamlingshus

Så er der banko på plakaten. Efter nogle års pause arrangerer Støtteforeningen igen banko i det gamle forsamlingshus. På søndag kl. 14 er pladerne lagt frem og bankospillet begynder. Du finder Thorsborg Forsamlingshus mellem Faxe og Boestofte.

Læs mere her
 

 

Historisk vandretur på Avnø

Historisk vandretur på Avnø
Historisk vandretur på Avnø
Foto: Foreningen Fjord til Fjord Naturstien

”Fra Flyvestation til fredning og fugleliv”. Det er temaet for søndagens vandretur på Avnø. Hør historien om den tidligere flyvestation og kom en tur op i flyvertårnet, inden vandreturen på 3 km. Turen går til fugleskjulet, hvor der med kikkert og teleskop kigges på områdets rige fugleliv. Arrangementet er gratis, og der serveres kaffe og kage. Det hele foregår på søndag kl. 13-16.

Læs mere her

I Guiden finder du flere oplevelser i nærheden af dig