Gratis weekend-motion i Sorø og Kalundborg

I denne uge er det borgerne i Sorø og Kalundborg Kommune, der gratis kan deltage i motionsarrangementer og støtte deres hold i Kommunekampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I oktober måned dyster de 12 kommunehold om at afholde det største motionsevent i Kommunekampen. Det betyder flere gratis motionsmuligheder til regionens borgere. Faxe, Vordingborg, Ringsted og Holbæk har afholdt deres events. I weekenden er turen så kommet til Sorø og Kalundborg.

Bor du i Sorø Kommune, så er det på lørdag den 26 oktober, det går løs. Her kan du deltage i en eller flere discipliner, når Sorø Saints afholder "mini triathlon". Det begynder med gåtur kl. 10 fra Sorø Torv. Kl. 12 er der cykelløb og kl. 14 skal der løbes rundt om Sorø Sø.

Gratis zumba

Dagen efter er det Kalundborg-borgernes tur. Søndag den 27. oktober inviterer Kalundborg Knights alle på gratis zumba i Høng-hallen kl. 14.

Kommunen, som får flest deltagere til sit event, vinder æren af at huse kommunekampspokalen frem til d. 23. november, hvor den endegyldigt overdrages til Kommunekampens samlede vinderhold.

Vil du vide mere om weekendens arrangementer, skal klik dig ind på Sorø Saints eller Kalundborg Knights på Facebook.