¨

Gode råd på vej til kronprinseparret

Foto: TV ØST

En hjemmeside, der samler gode råd til tvillingeforældre fra tvillingeforældre, laver nu en speciel bog til kronprinseparret.

En hel bog med gode råd fra tvillingeforældre til tvillingeforældre lander snart i postkassen - eller hvordan postsystemet nu er indrettet for de royale - hos Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary, der fredag kunne tage hjem med tvillingerne.

- Parret får en bog med gode råd, siger forfatter og mor til tvillinger, Abelone Glahn fra Maglbrænde ved Stubbekøbing.

Hun har på hjemmesiden tvillingetips.dk indsamlet indtil videre 294 råd fra tvillingeforældre, der har skrevet ind med deres erfaringer.

For at blive forældre til to på en gang er ikke det samme som "bare" at blive forældre - hvilket 1362 nybagte tvillingeforældre i 2009 og 1021 i de første tre kvartaler af 2010 har oplevet.

- Ved for eksempel amning sidder du med to på en gang. Og hvordan flytter man så rundt med dem? Det var bare en lille ting, for senere kommer så opdragelse osv., siger Abelone Glahn.

I første omgang bliver en bog med råd og lykønskninger sendt afsted til det royale tvillingepars forældre. Siden kommer så en bog til alle andre.

På mandag bliver der lukket for rådene til særudgaven, mens man sagtens kan nå at få sine råd med i den "rigtige" udgave på tvillingetips.dk.

02:39 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App