¨

Fredags kampe giver fuld gevinst!

Foto: TV ØST

TSØ afholdte i fredags et stort arrangement, og udover en sejr på 22-17 over Ajax, og to meget vigtige point, var selve arrangementet en stor succes.

Vi spillere kan virkelig mærke at der er en anden stemning til disse ”aften” kampe, det er som om at alle giver lidt mere slip, og at vores modstandere virkelig føler de er kommet på udebane. Når man tager i betragtning at det var skolernes vinterferie og de fleste af vores faste tilskuere måske var forhindret i at komme, er det flot at samle over 300 til spisning og over 1000 i hallen.

Man kan ærgre sig over at der ikke er så mange hold øst for Storebælt, da fredags kampe kræver accept fra modstanderen, og den får man ikke fra de jyske hold.

Spørgsmålet er om man kan få skabt den samme stemning til en lørdags kamp, som til disse fredags arrangementer, eller om man vil miste tilskuere!? Vores faste tidspunkt er søndag kl. 14, og vi har til mange kampe oplevet god stemning, men det kræver ofte mange mennesker i hallen, for der skal altså lidt mere til at hive folk op en søndag, end en fredag eller lørdag aften.

Da jeg spillede i Ajax havde vi sjældent mere end 300 tilskuere, og frygten er selvfølelig at hvis TSØ flytter alle kampe til fx lørdag kl. 16, at vi kommer til at miste nogle tilskuere, og rammer sådanne tilskuertal.

Det er svært at spå om. Min personlige holdning er at man skal prøve, under alle omstændigheder er det en diskussion værd, og folk er meget velkommen til at poste deres mening. Dem der  har været i Baunehøjhallen en lørdag, har oplevet at der bliver lagt tryk på både modstandere og dommere.  Det er selvom der til tider sidder meget få tilskuere når vi sammenligner med Team Sydhavsøerne. Hos os bliver der også lagt tryk på, men der sidder også væsentlig flere på lægterne, vi har dog haft et par hjemmekampe med omkring 4-500 tilskuere og her har trykket på modstanderne ikke været særlig stort.

Vi spillere har tit spurgt til fredags og lørdags kampe, da vi mener der er en bedre stemning! Dette er ment som et oplæg til en diskussion, ikke som en kritik af vores tilskuere, for vi er meget privilegeret at have det hjemmepublikum vi har. Men vi skal alle se om vi kan blive bedre, og når man kan skabe en stemning som i fredags, så bliver man jo nødt til at spørge sig selv om det evt. er muligt hver weekend! For som James (Jimmy Jørgensen) udtalte til avisen: ”Det var sku fedt”! Og tak for det, håber vi ses allerede søndag, hvor vi får besøg af Aalborg i Maribo.

Vi har endnu ikke vundet to kampe i træk, så kom og hjælp os ind i en sejrsstime

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App