¨

Erhvervsfolk strømmer til kurser i pengejagt

Foto: TV ØST

Der var plads til 26 virksomheder. Men 80 meldte sig.

Sådan var billedet for de to kapitalkurser, som organisationerne Connect Denmark og Væksthus Sjælland forleden afholdt for sjællandske virksomheder.

Her kunne erhvervsledere over to dage blive dygtigere til at argumentere sig til penge fra banker og investorer.

Og kurserne i pengejagt er mere populære end nogensinde, beretter sjællandske rådgivere og konsulenter. Det skriver erhvervsmagasinet ERHVERV Sjælland.

- Der er stor tilstrømning til arrangementer om kapital og finansiering. Det er udtryk for, at mange står med et stort behov, fortæller direktør i Væksthus Sjælland, Mads Kragh.

Han mærker desuden stor interesse fra regionens virksomheder for Væksthusets projekttilbud om at finde vej i kapitaljunglen.

Køge Jobs & Society afholdt i sidste uge en konference om kapital og finansiering. 60 lokale virksomheder var mødt op.

- Det er et tema, der har allerstørste bevågenhed. Det er noget, erhvervsledere taler meget om, fortæller formand Niels Buchholst.

Pengekasserne er nok blevet sværere at stikke fingrene i - men den er langt fra hermetisk lukket, oplever regionschef André Elm fra Connect Denmark, der har stået bag en række kurser.

- Vi har oplevet flere, der har skaffet finansiering de senere år. Nogle af dem to-cifrede million-beløb, fortæller han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App