¨

Er du til 1 eller 6 stjerner?

Foto: TV ØST

Anmelderne hader dem, men alligevel sælger de stort. Fede Finn & Funny Boyz var denne sommers helt store succes. Test dig selv her: er du til 1 eller 6 stjerner?

Det var ikke ligefrem rosende ord, der fulgte med udgivelsen af Fede Finn and the Funny Boys' greatest hits album tidligere på året.

Henrik Queitsch, anmelder fra Ekstra Bladet, skrev blandt andet:

- Jeg betragter det ikke som musik. Det er utroligt, de kan sælge det. Jeg synes, man skulle spørge en, der har købt albummet, hvorfor man gider at bruge 150 kroner på det.

Alligevel endte cd'en med at indtage hitlisternes førstepladser i flere uger.

Selsamme Henrik Queitsch hev nogle helt andre gloser frem, da han anmeldte århusianske Under Byen. Deres album Samme stof som stof fik seks stjerner, og meget fine ord med på vejen:

- Århusianske Under Byen har skabt endnu en musikalsk milepæl. Musik, der går ind og synger i nervebanerne, bruser i blodet, hiver i hjernevindingerne og mærker én for livet.

Under Byen kom dog ikke i nærheden af hitlisterne.

TEST DIG SELV:

Test dig selv. Herover kan du lytte til Fede Finn og Under Byen, og derefter deltage i afstemningen herunder.  Hvad synes du er bedst?

*/
// -->

 

Hvorfor tror du, at der er så stor forskel mellem anmeldernes smag og det brede publikums smag? Hvem har ret? Kom med en kommentar herunder.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App