Det sker i weekenden

Der sker noget for enhver smag i regionen i weekenden. Du kan både høre jazz på Bogø eller opleve fjorden i Nakskov på nærmeste hold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

NAKSKOV FJORDDAGE 2015: Denne weekend kan du for 17. år i træk komme med til lidt af et tilløbsstykke, når de berømte fjorddage løber af stablen lørdag og søndag på Hestehovedet, Langø og Albuen i Nakskov. Der er oplevelser for hele familien til begivenheden, der hver eneste år trækker flere tusind publikummer til.  I år er der aktivitetscenter på Hestehovedet om lørdagen og i Langø om søndagen. Derudover er der blandt andet ture og aktiviteter ude på fjorden, og aktivitetscenter på Albuen om søndagen.

Læs mere her.

BØRNEMUSIKFESTIVAL I ODSHERRED: Hele uge 36 byder på Børnemusikfestival for alle 0- til 9-årige børn i hele Odsherred Kommune. Festivalen i Odsherred er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor musikere og kunstnere optræder for børn med koncerter på skoler, i dagsinstitutioner, kulturhuse, biblioteker, dagplejer, og som noget nyt i år vil man også kunne opleve børnemusikkoncerterne i kirkerne i Højby, Vallekilde-Hørve, Asnæs og Grevinge. På dette års festival, der samlet har 28 koncerter, kan børnene møde blandt andre møde Lasse Lunderskov, Tine Mynster, Paul Banks, Stine Michel & Jan Rørdam og Carl Quist-Møller samt mange andre orkestre og solister.

Læs mere her.

STAFET FOR LIVET I HASLEV: Lørdag klokken 11 begynder en 24-timer lang stafet for livet i Haslev til fordel for kræftramte. Stafet For Livet er en landsdækkende arrangement og afholdes i år i omkring 50 danske byer.  De 24 timer skal symbolisere døgnet for en kræftramt. Både medde lyse timer, de mørke timer og den lange, hårde og seje kamp. Omkring 800-1.000 forventes at deltage i stafetten, hvor 45 hold indtil videre er tilmeldte. Ifølge arrangørerne forventer de at indsamle omkring 250.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse. Der vil igennem hele stafetten være masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne.

Læs mere her.

DANMARKS SYDLIGSTE FOTOUDSTILLING:  Fotoklubben Guldborgsund holder Danmarks sydligste fotoudstilling på Gedser Marinestation fra den 29. august til 13. september. der er åbent fra klokken 12 – 16 alle dage, mandag er dog lukket. Her kan du opleve et bredt udsnit af, hvad medlemmerne i klubben fotograferer.

Læs mere her.

BOGO JAZZ FESTIVAL: Lørdag kan du opleve årets jazzfestival på Bogø i skovpavillonen midt i Østerskoven. En række velkendte jazzmusikere er inviteret til at komme og underholde gæsterne, der under festivalen vil få rig mulighed til også at nyde en god omgang mad og de andre gæsters selskab.

Læs mere her.

ØKOLOGISK HØSTMARKED PÅ KNUTHENLUND:  Høsten er i hus og det skal lørdag og søndag denne weekend fejres med Økologisk Høstmarked på Knuthenlund. Ifølge arrangøren får gæsterne rig mulighed for at opleve to jordnære dage med duft af hø, frisk luft, glade får og grise, bløde hestemuler, masser af aktivitet, hygge og nærvær både for børn og voksne.

Læs mere her

75 ÅRS JUBILÆUM I NÆSTVED KAJAKKLUB: Lørdag den 5. september har kajakklubben i Næstved 75 års jubilæum, som de fejrer med åbent hus. Du kan høre meget mere om sporten og fritidsinteressen, som de seneste år er blevet meget udbredt. I klubhuset på Kanalvej kan du lørdag eftermiddag også opleve opvisning med forskellige kajakøvelser som grønlændervendinger og så videre.

Læs mere her

FARØ BROLØB 2015: Flere tusind deltagere kommer til at løbe, cykle og rulle over Farøbroerne lørdag denne weekend. Guldborgsund og Vordingborg Kommune arrangerer løbet i fællesskab og i år er der også et marathon på programmet. Både i Nørre Alslev og på Slotstorvet i Vordingborg vil der være feststemning og aktiviteter for børn og voksne.

Læs mere her.