Deltagerne rykker igen på vægten

Efter en periode med stilstand på vægten, går det igen i den rigtige retning for Lev Livets fire kvindelige deltagere

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kiloen fløj af deltagerne i begyndelsen af Lev Livet Kuren. Nu er der gået seks uger, og efter en periode med mere moderate vægttab, er det igen blevet vejetid.

For to uger siden havde Karina og Tanja kun tabt sig 300 gram tilsammen. Birgitte forventer dog, at der er sket en del siden sidst pga. øget fokus på fedt og proteiner.

- Selvfølgelig går det ikke så hurtigt nu som i starten. Men på to uger skal der være sket noget – ellers har de ikke fulgt reglerne, lyder det fra træner Birgitte Nymann.

Fire på stribe

Og ganske rigtigt. Alle fire kvinder har smidt flere kilo. Og særligt Karina er godt tilfreds. Fra kun 100 gram for to uger siden, har hun denne gang tabt yderligere 2,7 kg. Sammenlagt er Karina 10,7 kg lettere, end hun var før Lev Livet. Hun vejer nu 95,3 kilo.

- Jeg har det rigtig godt denne gang. Det er så umotiverende at stige på vægten, og den kun viser man har tabt 100 gram, så bliver jeg drænet, forklarer Karina.

Også Tanja kan fejre fremgang på vægten. Tanja vejer nu 96,4 kg. Hun har smidt 1,8 kilo på to uger og har alt i alt tabt sig 8,1 kg.

Ida og Karoline kan også juble. Ida har i alt smidt 11,5 kg og vejer 104,5 kg. Og Karoline er blevet 8,9 kg lettere og vejer nu 122,5 kg.