Deltagerne gav borgmestrene baghjul

I ugens Lev Livet-afsnit skulle Mike, Tina og Beate forsøge at slå tre af regionens borgmestre på kalorier. En kamp deltagerne vandt overlegent.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De er kommet langt siden sæsonstarten på Lev Livet i januar i år. I gårsdagens udgave af Lev Livet viste Mike, Tina og Beate imponerende takter i kaloriekamp mod tre regionale borgmestre. De tre deltagere vandt stort.


- 3109 kalorier har de tre sammenlagt forbrændt. Mike har selvfølgelig forbrændt mest, fordi han er en mand og har større muskelmasse, men det er super flot af dem alle tre, lyder vurderingen fra holdleder Birgitte Nymann.


Dobbelt opOpgavebeskrivelsen var enkel: Forbrænd flest kalorier på halvanden time, støt Kommunekampen og vind dysten.


Og den opgave tog Lev Livets tre deltagere alvorligt. Med næsten dobbelt så mange kalorier slog de borgmesterholdet, bestående af John Brædder fra Guldborgsund, Lis Tribler fra Slagelse og Ivan Hansen fra Sorø.


- Det var dejligt. Hårdt, mens det stod på, men efterfølgende har man det bedre, fortæller Tina.


Borgmestre på nyttejobMens de tre deltagere knoklede for sejren i fitnesscenter, kom borgmestrene på en noget uvant prøve. Holdets anfører coach Steen Dalum sendte nemlig borgmestrene ud at udføre nyttejob. Blandt andet blev der fejet blade i Lystskoven og samlet affald i Slagelse midtby.


Men selvom Steen Dalum til sidst pressede sit hold maksimalt med dækkast og trappeløb, så lykkedes det ikke borgmestrene at udkonkurrere Mike, Tina og Beate. 


- Vi gav alt, hvad vi havde i os. Og blev godt forpustede, lyder det samstemmende fra borgmesterholdet, som i alt forbrændte 1814 kalorier i dagens dyst.