¨

De samme røvere måske bag to røverier mandag

Foto: TV ØST

Politiet undersøger, om det var de samme røvere, der både stod bag gårsdagens mislykkede røveri mod en pengeløs bank i Høng og en Super Brugsen i Stenlille.

Det er stadig småt med henvendelser fra borgerne, efter politiet har efterlyst vidner til et meget voldsomt forsøg på at røve en pengeløs Danske Bank i Høng mandag formiddag.

En enkelt borger har henvendt sig - men politiet vil meget gerne høre fra flere borgere, der måske har set noget usædvanligt omkring hovedgaden i Høng før klokken 11..

Samtidig undersøger politiet, om det var de samme røvere, der stod både bag røveriet i Høng og et røveri mandag aften mod Super Brugsen i Stenlille.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Står måske bag endnu et røveri

- Vi er blevet gjort opmærksomme på røveriet i Stenlille – og vi samarbejder nu med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om at finde ud af, om der er tale om de samme gerningsmænd, siger vicepolitikommissær Martin Kofoed fra lokalpolitiet i Kalundborg.

Han understreger dog, at det er for tidligt i efterforskningen at fastslå, om det er de samme røvere, der er tale om.

-    Vi holder alle muligheder åbne, men vi kigger i særdeleshed på, at gerningsmændene i Høng ikke fik noget udbytte med sig. Vi antager, at de skulle bruge nogle penge, og derfor kan det jo godt være de samme gerningsmænd, der er på spil i Stenlille om aftenen, siger Martin Kofoed.

Under røveriforsøget i Høng huggede den ene røver ind i væggen lige ved siden af en bankassistent i banken. Ifølge BT er det 6. gang at kvinden udsættes for røveri.

Efterlysning

Har du set røverne, så hører politiet meget gerne fra dig.

De beskrives som:

  • Mand, iført mørkt joggingtøj med hætte, mørke lærredsbukser med sidelommer, medbragte en sort pistol
  • Mand, iført lysegrå joggingsæt med trøje, medbragte en ca. 30 cm lang køkkenkniv.

Begge røvere var maskeret med sort maske for ansigtet.

Du kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App