Bodil - et år efter

5. december sidste år rasede stormen Bodil over regionen. TV ØST sætter fokus på stormen i den kommende tid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For godt et år siden – helt præcist 5. december 2013 – blev regionen ramt af stormen Bodil, der medførte store ødelæggelser. Efterfølgende blev store del af regionen ramt af store oversvømmelser.

Ligger du inde med video og/eller billeder fra dagene omkring Bodil, så send det gerne til os. Læs nederst hvordan.

I den kommende tid sætter TV ØST fokus på timerne mens stormen stod på, oversvømmelserne og ikke mindst ødelæggelserne. Vi tager tilbage til nogle af de mennesker, der blev ramt af ødelæggelser og ser, hvordan de er kommet videre – her et år efter.

Tema på tveast.dk

Du kan på tveast.dk få et tilbageblik på, hvordan Bodil udspillede sig i vores område – og som TV ØST dækkede det. Du kan blandt andet finde nyhedsudsendelserne fra dagene omkring Bodil, seerbilleder og seervideo og et tilbageblik på Bodil – minut for minut på www.tveast.dk/bodil

I dagene omkring stormen modtog redaktionen mange billeder fra stormen, som blev bragt i nyhederne på TV ØST. Se eller gense det her:

Stormen Bodil står stadig frisk i erindringen for de fleste her et år efter. Hvis du ligger inde med video eller billeder fra dagene omkring stormen og det efterfølgende oversvømmelser kan du sende det til TV ØST.

Send video og billeder til TVØST

Billeder sendes til redaktion@tveast.dk (max. 10 MB per mail) – og gerne med en lille tekst, der fortæller hvor og af hvem billederne er taget. Beskriv også gerne kort historien omkring billederne.

Video oploades via www.tveast.dk/sendvideo