Bliv en del af ØSTHOLDET

Dit lokalområde har brug for dig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV ØST har en ambition om at beskrive hverdagslivet i alle afkroge af regionen. Derfor er vi nu i gang med at opbygge et hold af seere, som kan hjælpe os med dette

Hver dag er der kun en lille håndfuld journalister til at dække vores store region, og det betyder, at vi hver eneste dag må fravælge masser af begivenheder - begivenheder, som vi synes både burdeo g skulle have en omtale i fjernsynet og på vores hjemmeside.

Et unikt projekt i det danske medielandskab

Det er et stort mål for os, at vi kan sprede mange nyheder og fortælle om så mange begivenheder som overhovedet muligt. På den måde kan alle seere og brugere få en bred dækning og en oplevelse af en region, hvor der rent faktisk sker virkelig meget.

Det er derfor, vi har oprettet  ØSTHOLDET. Det er et unikt projekt i det danske medielandskab, og vi har her på TV ØST en stærk ambition om at vise en ny standard for regional- og lokaljournalistik.

DIT lokalområde har brug for DIG

Hvis du er med på ØSTHOLDET betyder det, at du kan være TV ØSTs øjne i det lokalområde, som du bor i. Det er DIN mulighed for at fortælle alle andre i regionen om, hvad der foregår i lige præcis DIT lokalområde. Til glæde for foreninger, institutioner og for alle borgere i området, der vil gøre opmærksom på sig selv og dele deres begivenheder med alle os andre.

Vil du gerne høre mere om at være en del af ØSTHOLDET – så kontakt:

Jesper Bøgh

Brugernes Redaktør

jebo@tveast.dk 

telefon: 51 81 00 11