Biluheld stopper morgentrafikken

Fire biler forulykkede tidligt onsdag morgen på Farøbroen. Uheldet medførte ingen alvorlige skader på personer, men broens nordgående spor var lukket i to timer

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For morgentrafikken havde ulykken store konsekvenser, al trafik blev gennet over Storstrømsbroen, mens det nordgående spor på Farøbroerne var lukket i de to timer, som oprydningen varede. Fra klokken 07.15 blev broen genåbnet, og al morgentrafik forløber igen normalt.

Tidligt i morges klokken 05.18 stod en varebil pludselig på tværs af vejbanen og ramte ind i autoværnet, hvorefter tre andre bilister også kørte galt i den tætte morgenregn. Foreløbigt melder vagtleder Søren Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ikke om nogen alvorligt tilskadekommende.

- Der er en enkelt person til scanning på Nykøbing Falster hospital nu, men der er intet, der tyder på alvorlig personskade, siger vagtlederen.

Det var formentlig aqua-planing, der fik varevognen til at køre galt, og det udløste så rækken af efterfølgende uheld, vurderer politiet.

Et vidne oplyser til TV2 Øst, at varevognen efter ulykken var blevet efterladt mørklagt på broen med front mod kørselsretningen.  Det gjorde det næsten umuligt for de efterfølgende bilister at opdage køretøjet, før det var for sent, Og det var under undvigemanøvrene, at de øvrige biler blev inddraget i uheldet.