Ammitzbøll raser over Velfærdsministeriet

Simon Emil Ammitzbøll sammenligner Velfærdsministeriets sagsbehandling af Borgerligt Centrum med en dårlig roman. Der er ikke lighed for loven, lyder kritikken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et rent "kafkask" forløb. Sådan karakteriserer partistifter Simon Emil Ammitzbøll de seneste måneders forsøg på at få godkendt navnet Borgerligt Centrum.

Ammitzbøll har endnu ikke fået godkendt partinavnet af Valgnævnet under Velfærdsministeriet og kritiserer skarpt ministeriets håndtering af sagen.

  - Vi er utilfredse med den sagsbehandling, der har været. Jeg synes, der har været en meget skæv form for sagsbehandling. Over for os har man overholdt de normale, formelle krav, men over for enhver anden, der har haft lyst til at klage over os, har man givet utroligt vide muligheder for at komme med indsigelser. Der er ikke lighed for loven i den måde, man administrerer loven på, siger Simon Emil Ammitzbøll til Ritzau.

Da han præsenterede sit nye centrum-højre-parti den 6. januar, sagde han, at partiet inden årets udgang ville indsamle de cirka 20.000 underskrifter, der skal til, for at stille op til næste folketingsvalg. Men processen er blevet udskudt. Partiet kan nemlig først indsamle underskrifter, når det er blevet godkendt af myndighederne.

 /ritzau/