¨

Alle broer og færger kontrolleres

Alle overfarter på Sjælland kontrolleres i jagten efter den gerningsmand, der står bag et økseoverfald i lørdags og et bankrøveri i Ringsted mandag eftermiddag. Foto: Morten Bøgh

Politiet er talstærkt tilstede ved samtlige broovergange og færgeafgange på Sjælland, hvor de leder efter manden bag økseoverfald.

Bus- og taxichauffører samt ansatte på hoteller og færgeselskaber opfordres til hjælpe i jagt på farlig mand.

Politiet leder i øjeblikket på hele Sjælland efter den formodede gerningsmand, der mandag eftermiddag begik bankrøveri i Ringsted og som i lørdags overfaldt et par med økse i Birkerød.

Derfor er politiet lige nu til stede ved alle overfarter på hele Sjælland. Det oplyser Nordsjællands Politi til TV ØST.

- I forbindelse med efterforskningen af det voldsomme økseoverfald i Birkerød i lørdags og et bankrøveri i dag, er vi på stede på hele Sjælland for at finde gerningsmanden, siger Henrik Suhr, pressechef ved Nordsjællands Politi.

Overvågningskamera fældede gerningsmand

Politiet formoder ud fra overvågningsbilleder, at den mand der i dag begik bankrøveri i Ringsted, er den samme mand på overvågningskameraet fra Cirkel K tank-station i Birkerød, hvor han overfaldt et par på 19 år uden varsel og nogen årsag. Ved økseoverfaldet blev paret ramt af øksen i hovedet og på kroppen og kørt til Rigshospitalets traumecenter. De er uden for livsfare

- Vi formoder det er den samme gerningsmand i en sådan grad, at vi tør gå ud med det, siger Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Politiet har sammenlignet billedet af gerningsmanden fra overvågningskameraet på Cirkel K tank-station i Birkerød med overvågningsfotoet fra bankrøveriet i Ringsted i dag og har konstateret, at der et sammenfald.

Politi: Vi stopper først, når vi har fundet ham

Også ved Rødby Havn er politiet talstærkt til stede. Her kontrolleres både toge og færger. 

- Nordsjællands Politi koodinerer indsatsen om at finde gerningsmanden, og det gør vi i samarbejde med alle Sjællands politikredse. Vi leder efter manden ved samtlige broovergange og færgeforbindelse, oplyser Henrik Suhr.

I øjeblikket kontrolleres alle toge og færger i Rødby Havn.

- Vi stopper først når vi har fundet ham, siger Henrik Suhr.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App