¨

Alle anholdte rockere er igen på fri fod

Foto: TV ØST

Ingen af de anholdte rockere er stadig i politiets varetægt. Kun en af de lokale arrestationer fører til at der rejses sigtelse.

Havde knojern på sig

Alle er på fri fod nu – og kun en sigtelse opretholdes dog her torsdag morgen.

Det er status efter den store aktion onsdag aften.

Den sigtede er Bandidos-rocker, og ved en visitation fandt politiet et knojern på ham, oplyser Bent Ludvigsen, der er leder af Organiseret Kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV2 ØST.

I alt blev ti lokale anholdt ved aktionen – mens helt op mod 100 blev anholdt på landsplan.

Flere stadig anholdt i København og i Nordsjælland

Torsdag morgen er blot ni stadig i politiets varetægt.

- Vi har seks anholdte endnu, som vi forventer kommer i Grundlovsforhør senere torsdag. To er blevet løsladt i løbet af natten, siger kommunikationsmedarbejder Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

En af de anholdte er den øverste chef for Bandidos i Danmark, præsident Michael "Kokken" Rosenvold, skriver Sjællandske Medier.

Han sigtes sammen med de øvrige anholdte for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet fandt to pistoler under ransagning af rockerborgen på Hejreskovvej i Kvistgård.

Tre rockere ud af 33 anholdte er stadig hos politiet i Midt- og Vestsjælland, da de kan kobles med en skarpladt pistol i en Bandidos-rockerborg.

- Vi overvejer hvor mange af dem, der skal fremstilles i grundlovsforhør, og det tager vi stilling til i løber af formiddagen torsdag, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard til Ritzau.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App