Alene i julen? Her kan du holde juleaften sammen med andre

Vores kulturprogram ['gajd] har lavet en guide til, hvor man kan tage hen juleaften, hvis ikke man har lyst til at være alene derhjemme. Alle arrangementerne kræver tilmelding - tjek info på arrangørenes hjemmesider.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Faxe Ladeplads: Julefest og juledisko i HUSET

Arrangørerne Hanne og Jørn skriver:  Kl. 15 starter festen så småt. De der har tid og lyst, mødes til kaffe og småkager. Nogen pynter op og dækker bord. Nogen går til julegudstjeneste. Køkkenet er i sving. Kl. 18 er vi alle klar til en traditionel julemiddag med det hele, flæskesteg og and samt ½ flaske vin. Ris a la mande og mandelgave, kaffe og knas hører sig til, mens vi synger, danser om træet og leger julelege. Alle medbringer en sjov julegave til at spille om. Kl. 22 rydder vi op, for bagefter er der JULE-disko. Læs mere.

Tid: Kl. 15-22

Sted: HUSET, Hovedgaden 40, Faxe Ladeplads

 

Korsør: Korsør holder jul sammen

Foreningen "Korsør holder jul sammen" har den efterhånden kendte korsoraner, Jimmy Jørgensen, som initiativtager og tovholder. Og så i år har han fuld gang i forberedelserne til en festlig juleaften for dem, der gerne vil være sammen med andre, men som ikke orker eller evner at stable deres egen private jul på benene. - Alle fra Slagelse Kommune er velkomne. Læs mere.

Tid: Kl. 17

Sted: Et stort opvarmet telt ved Solens Plads i Cityparkeringen

 

Holbæk: Fælles juleaften i Tuse Forsamlingshus

Kirkens Korshær i Holbæk indbyder til FÆLLES JULEAFTEN i Tuse Forsamlingshus. Arrangementet er åben for alle, der har lyst til at fejre julen med hinanden.  Arrangeret af Kirkens Korshær i Holbæk. 

Læs mere.

Tid: kl. 16-21.30 (Entré: 125 kr) 

Sted: Tuse Forsamlingshus, Tuse byvej 96, Holbæk

 

Holbæk: Nancy inviterer til juleaften i Hagested Forsamlingshus

Julen er familiernes fest. Men ikke alle har en familie, de kan holde jul med. Andre har ikke råd til at holde den jul, de drømmer om. Derfor vil Nancy Maati holde jul for alle, der har lyst til at fejre højtiden med andre. Det skal være et helt pengeløst arrangement, så hun vil hellere have en pose kartofler end penge. Læs mere

Tid: Kl: 17:30

Sted: Hagested Forsamlinghus, Præstebrovej 2, 4300 Holbæk

 

Kirke Hyllinge: Juleaften på Østergaard

Aktivitetscentret Østergaard i Lille Karleby fortsætter den gode tradition med juleaften for alle interesserede i Lejre Kommune, uanset alder. De frivillige hjælpere vil hygge om jer alle, og Frank P. står for de dejlige julemelodier. Det bliver en hyggelig traditionel juleaften, med alt hvad der hører sig til. Læs mere

Tid: kl. 17-21.30. (Entré: 150 kr) 

Sted: Østergaards Aktivitetscenter, Karlebyvej 58, Ll. Karleby, Kirke Hyllinge

 

Vestlolland: Juleaften i Sandby Præstegård

Alle der har lyst til at fejre jul sammen med andre er velkommen i Sandby præstegård i Harpelunde. Vi spiser kl. 19.00 - naturligvis andesteg med det hele og et par glas vin samt risalamande. Læs mere. 

Læs mere

Tid: kl. 19-22. 

Sted: Sandby Præstegård, Tårsvej 5, Harpelunde    

 

Nakskov: Juleaften på restaurant

Gratis mad, gave rog juletræ til dem, de rgerne vil have andre at holde jul med.

Deadline for tilmeldingn var egentlig tirsdag d. 15. december - og her var der 21 tilmeldt. Men hvis der sidder nogle, der mangler nogle at holde jul med - så kan det stadig nås, hvis de er hurtige

Sted: Restaurant harmonien, Nakskov

Møn: Jul i Forsamlingshuset Håbet i Røddinge

Der bliver holdt Juleaften for alle som har lyst til at prøve noget nyt eller nogle som skal sidde alene.

Bare man kommer ædru og i godt humør, fortæller arrangøren Putte. Læs mere

Tid: kl. 16

Sted: Forsamlingshuset Håbet, Sprovegade 15, 4780 Stege

 

Fandt du ikke et arrangement nær dig?

Listen her er baseret på henvendelser fra arrangørerne selv, fra kultunaut og via begivenheder på facebook.

Fandt du ikke et juleaftensarrangement i nærheden af dig, så kan du hos Røde Kors melde dig som enten julegæst eller julevært. 

Læs mere her.