Aflysninger, eksamen, EM-managerspil og en vigtig sejr

Der er sket meget siden jeg har skrevet sidst. Både min kæreste og jeg har været til eksamen, og da vores kampe er blevet aflyst (Ikast og Skanderborg) og flyttet (AG, pga. EM), har der været lidt ekstra tid til læsningen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

EM i Østrig er selvfølgelig blevet fulgt tæt- På holdet har vi dystet i EM-manager, hvor jeg endte på en meget skuffende tredje plads efter Anders Henri Larsen og Simon Friss. I vores interne liga dystede 18 hold og det har været meget tæt, dog har vores unge Andreas Stryger ikke været så heldig med alle sine valg. Han fik taget sig lidt sammen til sidst, og overhalede bl.a. Thomas Jørgensen i sidste runde, hvilket vist vakte stor glæde. Det kan undre at en rutineret mand som Thomas ikke kunne holde en ung og uerfaren modstander bag sig, måske konen havde skiftet forkert ud!?

I velgørenhedskampen mod TMS var der ingen point på spil, men i stedet blev der spillet om regionsmesterskabet og endnu vigtigere fik vi samlet penge ind til ofrene på Haiti. Tak til TV2 ØST og alle der bidragede, det var flot at man på så kort tid kunne stable et sådant arrangement på benene. Kampen endte med en to måls sejr til TMS, der dermed blev regionsmestre. Tillykke med det, og at dømme ud fra deres sejrssang faldt sejren på et tørt sted, den blev i hvert fald sunget flere gange, men når man endelig vinder skal man også nyde det 

Håndboldmæssigt har vi grundet aflysninger kun spillet en turneringskamp i næsten to måneder, det var den 19 december mod Sønderjyske i Haderslev. I søndags ”startede” vi igen, og det var med en svær udekamp mod Skive. Begge kampe endte med små nederlag, efter tætte kampe hvor vi med lidt mere held og dygtighed kunne have hentet point.

Det var derfor ekstra dejligt at være tilbage i trygge rammer, da vi i går tog imod Tønder i en meget afgørende kamp. Alle mand var tændte, sidste hjemmekamp var jo også tilbage i november, og håndbold EM havde åbenbart ikke stillet sulten hos vores tilskuere som også virkede opsatte på en hjemmesejr.

Den fik de! En meget flot og koncentreret defensiv indsats, lagde grundlaget for en solid 28-21 sejr, som reelt aldrig var i fare.
GOGs konkurs og flot comeback til Kasper Jørgensen

Konkursen i GOG har berørt de fleste i håndbold Danmark, og på Lolland er der ekstra mange der er ramt, måske ikke økonomisk men følelsesmæssigt. Rigtig mange af de lokale talenter har været forbi talentfabrikken på Fyn, og båndene mellem TSØ og GOG er tætte. Dette har bl.a. betydet at man fik fat i Claus Hansen som var assistent træner i GOG, og flere dygtige spillere er gået begge veje mellem klubberne.

Konkursen har betydet at spillerne er kommet i klemme. og skal ud at finde nye klubber mit i sæsonen, hvilket ikke er det nemmeste når man tager samfundets økonomiske situation i betragtning.

En af dem der var kommet i klemme var den tidligere HMH kæmpe Kasper Jørgensen. Kasper var med i slut halvfemserne, da HMH var tæt på at sikre sig oprykning til landets bedste række efter to meget tætte kampe mod Skjern. TSØ har tidligere prøvet at få ham ”hjem”, men uden held. Men da GOG gik konkurs henvendte TSØ sig igen til Kasper, og denne gang sagde den tidligere landsholdsspiller, ja. Kasper fik lyndebut mod Tønder, og var med fire mål og en solid indsats på backen i forsvaret en stor gevinst. Det er flot at klubben har lykkes med at hente en spiller som Kasper til TSØ, og vi glæder os alle sammen til at få spillet og trænet med Kasper, som altid har været kendt for hans gode indstilling til tingene.

Husk at der allerede er hjemmekamp i Maribo hallerne onsdag, hvor AG kommer på besøg. Det skal nok blive en god kamp, sidst de var på besøg var hallen på kogepunktet, det skal den være igen onsdag, så Lars Jørgensen og hans holdkammerater rigtig kan føle sig velkommen.