Få overblikket - sådan ser byrådet ud i din kommune

Hvem blev valgt ind i din kommune? TV2 ØST giver dig overblikket lige her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sammensætningen af de nye byråd og kommunalbestyrelser er klar.

Her kan du se, hvem der er valgt til byrådet i din kommune.

Find din kommune her:

Odsherred

Trods et flot valg til Socialdemokratiet, så er der borgerligt flertal i det nye byråd, hvor der i skrivende stund stadig forhandles om en konstituering.

Det nye byråd i Odsherred

Holbæk

Et fantastisk valg til den sidende borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) er overskriften på valget i Holbæk - og sikrer hende også endnu fire år ved magten.

Den nye kommunalbestyrelse i Holbæk

Kalundborg

Det lykkedes den siddende borgmester Martin Damm (V) at samle et borgerligt flertal, der sikrede ham endnu fire år på posten

Den nye kommunalbestyrelse i Kalundborg

Slagelse

Flere års splittelse og personstrid - og ikke mindst en fire år gammel og betændt konstituering var med til at afgøre valget i Slagelse. Her lykkedes det Knud Vincents at samle flertal bag sig som borgmester.

Det nye byråd i Slagelse

Sorø

Trods et tilsyneladende rødt flertal i kommunen lykkedes det Anne Madsen (S) at samle et flertal bag sig for at overtage magten i kommunen.

Den nye kommunalbestyrelse i Sorø

Ringsted

Med et sikkert valg lykkedes det Henrik Hvidesten (V) at samle et bredt flertal bag sig, der sikrer ham yderligere fire år i borgmesterstolen i den midtsjællandske kommune. 

Det nye byråd i Ringsted

Næstved

En rolig valgkamp gav et roligt valg. Det lykkedes igen Carsten Rasmussen (S) at samle flertal bag sig i kommunen.

Det nye byråd i Næstved

Faxe

En voldsom diskussion om en ringvej ved Haslev kom til at præge valgkampen, hvor det efter længere forhandlinger lykkedes den siddende borgmester Ole Vive (V) at samle de borgerlige partier bag sig i kommunen. 

Det nye byråd i Faxe

Stevns

Et uskønt spil om borgmesterposten i Stevns Kommune førte på valgnatten til, at Venstres siddende borgmester Anette Mortensen besluttede sig for at pege på Henning Urban Dam (S) som borgmester.

Den nye kommunalbestyrelse på Stevns

Vordingborg

Trods en valgkamp med diskussioner om nye sommerhuse og et nyt rådhus i Vordingborg lykkedes det Mikael Smed (S) at samle flertal bag sig til at tage endnu fire år som borgmester. 

Den nye kommunalbestyrelse i Vordingborg

Lolland

Efter en rolig valgkamp lykkedes det Holger Schou Rasmussen (S) at genvinde magten på Lolland.

Det nye byråd på Lolland

Guldborgsund

Trods et godt valg lykkedes det ikke John Brædder fra Guldborgsundlisten at tage endnu fire år som borgmester i kommunen. I stedet overtager Simon Hansen (S) posten med støtte fra blandt andet Dansk Folkeparti.

Det nye byråd i Guldborgsund