Voldsom trafikulykke lukker hovedvej

OPDATERET: Tre personer blev kørt til behandling på sygehus efter en alvorlig trafikulykke ved Ringsted fredag eftermiddag. Alle er dog sluppet heldigt fra ulykken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre personer slap fredag eftermiddag heldigt fra en trafikulykke i Høm ved Ringsted fredag eftermiddag..

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

- Selvom de tre personer blev kørt til behandling på hospitalet, så er meldingen nu, at alle har det så godt, at de kan slippe for indlæggelse, vagtchef Michael Hansen til TV ØST.

Noget kom fra højre

Michael Hansen oplyser, at ulykken skete, da 54-årig bilist så noget, der kom imod ham fra højre side i rabatten. Han trak straks til venstre, men måske for meget - og snittede her en modkørende bil. Derefter kom han endnu mere ud af kurs, og ramte en anden modkørende bil i et frontalt sammenstød.

- Det så dramatisk ud, og der var stor materiel skade - men alle er heldigvis slippet godt fra ulykken, siger vagtchefen.

Han oplyser, at ulykken er sket ved en hastighed på mellem 40 og 50 kilometer i timen, og at der ikke er nogen mistanker om alkohol-påvirkning ved ulykken.

Midt i Høm

Ulykken skete på Rute 14 – Ringstedvej klokken 14:57. Hovedvejen mellem Ringsted og Næstved var efterfølgende spærret i mere end en time, mens der blev ryddet op.

Ulykken er sket midt i Høm, ikke langt fra kirken, og et elskab er blevet ødelagt ved sammenstødet.

- Der er ikke sket el-skader, men el-folkene har selvfølgelig skulle reparere skabet, siger Michael Hansen.