¨

Snittet med kniv under røveri

Foto: TV ØST

En 28-årig mand blev snittet i hånden med en kniv under et røveriforsøg i Ringsted.

Den 28-årige mand blev udsat for røveriforsøget, da han cyklede ad et stisystem på Felten i Ringsted. Her hoppede to yngre mænd ud foran ham, så han blev tvunget til at standse.

Med en kniv truede de ham til at give dem sin taske. Og da han nægtede, stak manden med kniven ud efter den 28-årige. Det resulterede i, at den 28-årige blev ramt på hånden. Snittet var kun overfladisk. Knivtruslen fik dog ikke den 28-årige til at overgive sin taske, og i stedet svingede han den imod den ene røver. Det fik de to mænd til at løbe væk fra stedet - uden udbytte.

- De kender ikke offeret i forvejen, så det virker meget umotiveret, at de lige netop vælger ham. Det virker meget tilfældigt og uplanlagt hele forløbet, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set de to mænd, der løb fra stedet i retning mod svømmehallen.

Signalement:

Begge mænd var omkring 17-20 år gamle og omkring 170-175 cm høj.

Den ene mand var derudover almindelig af kropsbygning. Han var ikke etnisk dansker, havde sort kort hår og talte med accent. Han var iført en lyseblå vinterjakke med en hætte med pelskant og mørke joggingbukser.

Den anden røver var også almindelig af kropsbygning/muskuløs. Har var iført en mørk vinterjakke med en hætte med pels og mørkeblå jeans. Han bar muligvis hue.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App