Shoppingcentret Ringstedet ramt af lyn - Kunder blev evakueret

Centret var fyldt med røg fra en røgkanon, efter et lyn var slået ned et sted i butikscentret. Kunderne blev evakueret, men der er nu åbent igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Shoppingcentret Ringstedet blev tidligere tirsdag evakueret. Det skete efter et lyn var slået ned i nærheden af daglivarebutikken Føtex.

Det udløste efterfølgende en røgkanon i en af de nærliggende butikker. Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi overfor TV2 ØST.

- Det skule være et lyn, der har slået ned i nærheden af Føtex i centret Ringstedet. Det har påvirket røgkanonen i en anden af butikkerne. Efter vores oplyninger skulle det være Matas, hvor røgkanonen var gået af. Der havde være røgfyldt inde i Matas men også uden for, siger Camilla Schouw Broholm, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog alarmen om lynnedslaget klokken 12.36.

Samtidig var der så meget røg fra røgkanonen i lokalerne, hvilket fik indkøbscentrets personale til at bede kunderne om at forlade stedet.

-  Ud fra vores oplysninger har de handlende været bedt om, at forlade stedet, i mens man kunne lufte ud. Sådan så det kunne være mere trygt at handle derinde, så man ikke rendte rundt i et røgfyldt shoppingcenter, siger Camilla Schouw Broholm. 

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Henrik Larsen

Ifølge politiet var der igen normale tilstande i centret omkring klokken 13.45.

I videoen herunder kan du se og høre et lyn over Ringsted, som en af TV2 ØST's brugere har sendt til os. 

Thomas Arentzen har filmet dette lynnedslag over RIngsted, som han tror er lynet, der forårsagede evakueringen i Ringstedet.
Artiklen er opdateret
Artiklen er blevet opdateret med nye oplysninger om lynnedslaget og citatet fra politiet.

 


Nyhedsoverblik