Ringsted savner medlemmer

I sidste uge forsvandt Ringsted Raiders pludselig fra Kommunekampen. Men selvom de er tilbage igen, mangler de stadig deltagere, lyder det fra ambassadørerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Panikken var ved at sprede sig flere steder i sidste uge, da Ringsted Raiders pludselig blev pist væk i Kommunekampen. Heldigvis blev der reageret hurtigt, og inden for kort tid var holdet tilbage i konkurrencen. Men for Ringsted betød fraværet ifølge sundhedsambassadørgruppen, at ikke alle deltagere er blevet genoprettet i gruppen. Derfor sender sundhedsambassadør Anja Sølund nu en bøn ud til Ringsted-borgerne.


- Vi har brug for, at alle, der har støttet Ringsted, tjekker, om de stadig fremgår af medlemslisten. Hvis ikke, håber vi virkelig, de skynder sig at melde sig på holdet igen. Vi har brug for dem. Vi mangler stadig ca. 100 medlemmer fra før, vi forsvandt, lyder det fra Anja Sølund.


Manglede selvPt. har Ringsted 176 medlemmer på Endomondo. Men selvom man stadig tracker motion på Endomondo, kan man ifølge Anja Sølund ikke tage for givet, at man også fortsat støtter op om Ringsted i Kommunekampen.


- Jeg fandt ud af nærmest ved et tilfælde, at jeg selv manglede fra listen, efter vi havde været ude. For jeg kunne jo stadig tracke via Endomondo. Men jeg var altså én af dem, der ikke var blevet genindsat i Kommunekampen, fortæller sundhedsambassadøren.


Konkurrencen slutter d. 31. maj.


Hvis du gerne vil støtte Ringsted eller et af de andre hold i Kommunekampen, kan du her læse, hvordan du gør.