Ringsted Outlet vil udvide trods tomme lokaler

Selvom hvert sjette butikslokale står tomt i Ringsted Outlet har to nye partnere planer om at udvide centeret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ringsted Outlet har de seneste år været gennem en positiv udvikling, og den skal to nye partnere nu være med til at videreføre. Det skriver Sjællandske. 

Ejendomsudviklingsselskabet TK Development og investeringsselskabet CapMan er nye partnere i Ringsted Outlet, efter CapMan Nordic Real Estate-fonden har købt 50 procent af ejerandelen af centret fra Miller Developments.

For tiden står knap hvert sjette butikslokale tomt i Ringsted Outlet. Men de nye partnere ser outletbranchen som en branche der vil vokse i popularitet. 

De nye partnere vil udvide udbuddet af brands, samt få de tomme lokaler fyldt. Forventningen er, at centret vil være fuldt udlejet om godt et år. Og der er optimisme, hvad angår fremtidsudsigterne.

 

- Vi føler os overbevist om Ringsted Outlets fortsatte potentiale, og vi glæder os til sammen med CapMan Real Estate at få det fulde potentiale omsat til virkelighed, siger Frede Clausen fra TK Development i en pressemeddelelse.

Ringsted Outlet har en fremadsigtet plan, hvori det er en mulighed med en udvidelse.

Forberedelsen til 5.000-7.000 ekstra kvadratmeter er derfor sat i gang.

I 2015 var der i alt 1,5 millioner besøgende og centret blev sidste år tildelt en specialpris ved kåringen af Danmarks bedste shoppingcenter.