Rambuktyve bakkede ind i tv-butik 3 gange

Politiet anholdt natten til onsdag 4 rambuktyve, der blev snuppet efter at have bakket ind i en Bang og Olufsen butik i Ringsted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 personer blev natten til onsdag anholdt for rambuktyveri i Ringsted. Klokken 2.40 fik politiet en anmeldelse om, at en hvid varebil var bakket ind i Bang og Olufsen butikken i Sct. Hans Gade.

Martin Bjerregaard fra kommunikationsafdelingen i Midt- og Vestsjællands Politi fortæller til TV2 Øst, at betjente efterfølgende lagde sig strategisk i området, og at en patrulje fik øje på den bulede hvide varebil på Køge Bugt motorvejen.

Stjålet varebil

Varebilen viste sig at være stjålet 2. marts ved Lyngby Storcenter, og den  var forsynet med nummerplader, der burde sidde på en anden type varebil fra Slagelse.

Indeni bilen var udstyret fra Bang og Olufsen og 4 mænd i alderen 17 til 24 år fra Amager og Søborg. De blev alle 4 anholdt, og jurister vil i løbet af onsdag vurdere, hvorvidt de 4 mænd skal fremstilles i grundlovsforhør.

Undrer sig over de gad

I B&O forretningen i Ringsted tager de rambuktyveriet ret roligt. Her undrer medindehaver Christian Andersen sig over, at nogen har gidet besvære sig med at begå indbrud.

- Vi har pansrede ruder, så de har bakket ind i ruden 3 gange, før rammen gav efter, og de kom ind. Samtidig er vores produkter sikrede, så man ikke kan sætte strøm til dem uden at have en pinkode, så jeg undrer mig over, at de har gidet ulejlige sig med det, siger Christian Andersen.