¨

Politiet på bar bund i sag om overfald på 9-årig pige

Foto: TV ØST

Der er kun kommet få spor i sagen om den 9-årige pige, som mandag eftermiddag blev overfaldet i Ringsted af en mand. Politiet håber stadig på hjælp fra borgerne

Politiet opfordrer endnu en gang borgerne til at henvende sig med oplysninger i sagen om den 9-årige pige, som mandag eftermiddag blev overfaldet i Ringsted.

Der er kun kommet få henvendelser i sagen, og politiet har lige nu ikke meget at gå efter.

- Vi er ret meget på bar bund og er afhængige af, at folk hjælper os med information. Der er kommet enkelte henvendelser, som har hjulpet os med at indsnævre gerningstidspunktet, men ingen af dem har set selve overfaldet, siger politikommissær Kim Løvkvist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Slog og væltede pigen

Den 9-årige pige kom gående på stierne ved anlægspavillonen ved Teglovnsvej i Ringsted mandag eftermiddag, da en voksen mand kom løbende mod hende og råbte ad hende. Han slog hende og væltede hende omkuld og stak så af. Pigen så en mand i nærheden og regner med, at det var ham, der fik gerningsmanden til at stikke af. Hun var dog ikke selv i kontakt med ham, og politiet har heller ikke hørt fra ham.

- Ham vil vi selvfølgelig rigtig gerne i kontakt med. I det hele taget vil vi gerne høre fra folk. Vi har ingen grund til at tro, at det her ikke er sket. Pigen er meget troværdig og har afgivet samme forklaring igen til video, fortæller Kim Løvkvist.

I første omgang kom det frem, at overfaldet var sket klokken 15.58, men efterforskningen har afklaret, at det skete lidt før. Blandt andet henvendelser fra borgerne og det system, som pigen tjekker ud i i sin sfo har været med til at slå fast, at overfaldet er sket i tidsrummet 15.17-15.24.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet træffes på telefon 114.

Gerningsmanden er blevet beskrevet som:

  • Mand
  • 25-30 år
  • 170-175 centimeter høj
  • Dansk af udseende
  • Brunt 1 centimeter langt hår
  • Almindelig af kropsbygning
  • Iført sort jakke, blå joggingbukser og sorte sko
  • Havde et lille overskæg
  • Han havde en tatovering på højre side af halsen med en vandret tekst, der måske begyndte med 'F''
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App