Politiet efterforsker drabsforsøg - mand overfaldet i lejlighed

Natten til onsdag blev en 42-årig mand vækket ved, at to personer tvang sig adgang til hans lejlighed, før de angreb ham med slag- og stikvåben.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 42-årig mand blev natten til onsdag overfaldet af to mænd i sin lejlighed på Anlægsvej i Ringsted.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kort efter klokken tre blev døren til mandens lejlighed slået ind, hvorefter to mænd overfaldt den 42-årige med et slagvåben. Derudover blev manden to gange stukket med en kniv, før de to gerningsmænd igen forlod lejligheden.

quote Det er vores opfattelse, at der er en relation mellem den 42-årige mand og de to overfaldsmænd

Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi

- Manden ligger og sover i sin lejlighed, og døren bliver sparket ind, og så oplyser han selv, at der kommer to personer ind, som begynder at stikke ham med en kniv. Indtil videre har vi identificeret, at han har to knivstik i sin torso, og så har han nogle skader efter mishandling på sin ene arm, siger Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er vores opfattelse, at der er en relation mellem den 42-årige mand og de to overfaldsmænd. Men vi kan ikke på nuværende tidspunkt sige mere om, hvad der er motivet til overfaldet, siger Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi leder efter to mænd i et nærmiljø, fortæller  Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi. Derfor søger politiet også vidner i sagen.
- Vi leder efter to mænd i et nærmiljø, fortæller Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi. Derfor søger politiet også vidner i sagen. Foto: Line Strand - TV2 ØST


Var i kritisk tilstand 

Den 42-årige mand blev efter overfaldet bragt til sygehuset i kritisk tilstand, men det vurderes onsdag morgen, at han er uden for livsfare, oplyser politiet.

- Manden er på nuværende tidspunkt på operationsbordet for at blive behandlet for de skader, han pådrog sig, siger vicepolitiinspektøren fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har været talstærkt tilstede hele natten for at undersøge sagen, der efterforskes som et drabsforsøg.

En 42-årig mand blev natten til onsdag overfaldet i sin lejlighed i Ringsted. Politiets teknikere er på stedet.
En 42-årig mand blev natten til onsdag overfaldet i sin lejlighed i Ringsted. Politiets teknikere er på stedet. Foto: Aleksander Juel Dahl - Skadestedsfotograf.dk

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi forsvandt de to mænd formentligt fra stedet i bil. Politiet hører derfor gerne fra vidner, der måtte have set mændene forsvinde fra adressen på Anlægsvej.

- Vi leder efter to mænd i et nærmiljø. Efterforskningen startede allerede på gerningsstedet i nat, og det er klart, at vi har en masse ting nu, vi løber efter, som jeg ikke kan uddybe nærmere på nuværende tidspunkt, siger Lars Krogsgaard, vicepolitiinspektør fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi søger vidner, der har været på stedet på det pågældende tidspunkt natten til onsdag, som har set en bil køre væk i høj fart. Vi ved kun, at det er en mørk bil - nærmere er vi ikke kommet det på nuværende tidspunkt. Men alt har interesse.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på 114.Nyhedsoverblik