Politi vil ikke opgive mordsag

Efterforskning fortsætter i den et år gamle sag om drabet på Vivi Inger Kristiansen. Politiet opgiver først, når de løber tør for fantasi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Om tre dage er det præcis et år siden, den grønlandske kvinde Vivi Inger Kristiansen forsvandt. Det er ikke nemt at efterforske en sag, hvor selve forbrydelsen er sket for så lang tid siden, men Midt- og Vestsjællands Politi fortsætter ikke desto mindre, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Efterforskningen kan fortsætte i rigtig lang tid. Vi stopper først, hvis vi på et tidspunkt overhovedet ikke har fantasi til at forestille os flere steder, vi kan undersøge. Men vi har en rigtig god fantasi i politiet, så det kommer til at tage lang tid, fortæller vicepolitikommissær René Frederiksen, der er efterforskningsleder på Vivi-sagen.

Uden at kunne sætte konkrete tal på oplyser René Frederiksen samtidig, at der stadig kommer en del henvendelser fra offentligheden.- De fleste går på, hvem der hænger ud med hvem, eller hvem der opfører sig mærkeligt i Ringsted, men vi mangler stadig det rigtig gode tip. Det vil ikke skade at få det, når sagen er så gammel, siger han.