¨

Politi efterlyser mulig børnelokker

Foto: TV ØST

Politiet modtog i går to anmeldelser om børn i Ringsted-egnen, der blev antastet af en fremmed mand på gaden. Beskrivelser af mandens udseende og fremgangsmåde tyder på, at der kan være tale om den samme gerningsmand.

Onsdag Kl. 16:15 fik politiet en henvendelse fra en kvinde, hvis 14-årige datter ca. 15 minutter tidligere var blevet antastet uden grund af en mand, som hun ikke kendte på Vidarsvej. Manden havde spurgt, om hun ville tjene 200 kr., men den 14-årige afslog, løb fra stedet og gemte sig i en have.

Manden beskrives som: mand, 35-40 år, 160-170 cm høj, almindelig af bygning, kort blond hår, meget lyseblå øjne og grimme, brune tænder med stort mellemrum imellem. Han kørte i en sølvgrå stationcar af ukendt mærke.

Kl. 20:30 kom anmeldelse nummer to. En far kontaktede politiet og fortalte, at hans 10-årige datter var blevet antastet af en mand i en grå personbil på Roskildevej ved Smålodsvej. Det skete omkring klokken 16:00. Manden havde spurgt, om den 10-årige hurtigt ville tjene 200 kr. Hun afslog, og manden kørte fra stedet i ukendt retning.
Denne mand beskrives som: mand, ca. 40 år, krøllet hår og stirrende blå øjne. Han kørte i en grå personbil.

Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne høre fra personer, der kan hjælpe politiet med at identificere manden og/eller køretøjet. Kontakt politiet på tlf. 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App