Pokal på nye hænder

De var bagud fra start i kommunekampen, men i dag kunne Ringsted Raiders løfte kommunekampens vandrepokal, efter den i to måneder har tilhørt Sorø Saints.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der gik lidt tid, før Ringsted kommunes borgere fik øjnene op for kommunekampen. I marts måtte Lev Livet hjælpe lidt på vej med at dele flyers ud. Men nu har rygtet spredt sig.

I søndags troppede 401 personer i alderen ½-83 år op i Benløse-hallen for at dyrke zumba, bokwa, fodbold, løb, cykling, barnevognsræs og en masse andet motion. Dermed vandt Ringsted Raiders april-dysten i Lev Livets kommunekamp. Her handlede det nemlig om at samle flest personer til ét motionsarrangement.

- Mange siger, ja, vi skal nok komme. Men man er stadig ikke sikker på, om de kommer. Det gjorde de, og det var fedt, siger Anja Sølund, sundhedsambassadør, Ringsted Raiders.

I dag modtog hun sammen med sundhedsambassadør Susan Hemmingsen og eventarrangør Tina Sterup den en meter høje vandrepokal sammen med en masse børn foran Byskovskolen i Benløse.

- Der er gjort et godt stykke benarbejde med plakater og en masse aktivitet på facebook, siger Anja Sølund om succesen.

Kommunekampspokalen vil turnere Ringsted rundt. Den starter turnéen i REMA 1000 i Benløse.

På søndag d. 5. maj kan du se den pryde til TV2 ØST-løbet i Ringsted. Nåede du ikke at sikre dig et startnummer til løbet online, kan du nå det endnu. Fredag, lørdag og på løbsdagen søndag sælges der startnumre fra Anlægspavillionen i Ringsted.

I maj dystes der i kommunekampen, om at få flest med fra sin kommune til TV2 ØST-løbet. Hvis du løber og er med i Lev Livets kommunekamp, så husk at sende en mail levlivet@tv2east.dk og skriv: "Jeg løber for eks. Lolland Lions". Så er det måske din kommune, som vinder den store kommunekampspokal i maj. Der trækkes lod om Apple iPad mini blandt alle indsendte mails.