Pengetransport røvet: Vidne tæt på kollision med cykelrøver

Politiet oplyser, at der har været et røveri mod en pengetransport i Ringsted. Røveren er cyklet fra stedet på en sort el-damecykel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV ØST, at der har været et røveri mod en pengetransport i Ringsted.

Røveriet skete klokken 12.53 på Klosterparks Alle, hvor chaufføren af pengetransporten blev truet med en pistollignende genstand, sprøjtet med peberspray og slået.

Chaufføren er efterfølgende undersøgt i en tilkaldt ambulance, men er ikke kommet til skade ved episoden og blev heller ikke bragt til nærmere undersøgelser på sygehuset.

Røveri ved Outlet

Røveriet fandt sted ved Hugo Boss-butikken i Ringsted Outlet. Her gik det ud over en pengetransport fra selskabet Loomis.

Ifølge politiet flygtede røveren fra stedet på sin el-cykel i sydlig retning, hvilket er i retning mod Ringsteds centrum.

Politiet ved endnu ikke, hvor mange penge, som røveren er sluppet afsted med ved røveriet. 

- Det er ikke sikkert, det er en information, som vi vil gå ud med i offentligheden. Men det er endnu ikke blevet opgjort, fortæller Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Vidne så røveren

Gerningsmanden var iklædt mørkt tøj under røveriet og er angiveligt også fanget på overvågningsvideo.

Et vidne fortæller til TV ØST, at hun lagde mærke til røveren inden røveriet fandt sted, og at han bagefter var ved at påkøre hendes bil.

- Han stod bag et stakit med mørk hue og halstørklæde på. Kun hans øjne var synlige, fortæller Heidi Kaalund fra Næstved til TV ØST.

Bagefter hentede hun og familien mad på McDonnalds, og bagefter kom røveren på cykel i stor fart og var ved at påkøre hendes bil, siger hun.

 - Vi satte det straks i forbindelse med alle de politifolk, der kom bagefter. Han virkede skummel, siger Heidi Kaalund om røveren.

Heidi Kaalund beskriver den sortklædte gerningsmand som en stor skoledreng: Ikke så høj og ikke så bred. Hun beskriver ham som dansk.