Ny eftersøgning efter Speedy slog fejl

I nat var en drone med et termisk kamera ude at lede efter den lille abrikosfarvede puddel Speedy. Men eftersøgningen gav desværre ikke pote.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Speedy har nu været væk i seks dage. Han forsvandt på en luftetur i fredags ved kasernen i Ringsted. Og siden da har der ikke været livstegn.  

Speedys ejere har eftersøgt ham på Facebook, og har udelt flyers i hele Ringsted. De håber inderligt på, at deres lille guldklup kommer hjem igen.

I nat var en drone med termisk kamera så ude at søge efter Speedy. Det termiske kamera kan finde varme, og derfor skulle eftersøgningen finde sted, når jorden var koldest. Men nattens eftersøgning gav heller ikke pote.

- Dronen kunne desværre ikke finde Speedy. Den fandt en masse rådyr, men ikke Speedy. Kameraet kan kun finde varme, så hvis Speedy er død, så kan den jo heller ikke finde ham, siger Eva Gøtke.

Men Eva Gøtke og hendes mand giver ikke op. I dag kommer der forstærkninger ind fra Sverige.

- I dag kommer der en ID-hund fra Sverige. Den kan lugte sig frem til alt. Så jeg håber selvfølgelig, at den får færten af Speedy, siger hun.

Har fået et tip

Her på TV ØST lavede vi onsdag et indslag om Speedy, og eftersøgte ham på Facebook. Sent i nat fik Eva Gøtke en mail fra en kvinde, der mener at have set Speedy ved Klostermarkskirken i Ringsted i denne uge. Hun så et lysebrunt dyr springe ind i en hæk. Og det har tændt et håb hos Eva Gøtke.

- Det er det første jeg har hørt om Speedy siden han forsvandt. Så jeg håber, hun har set rigtigt, for så er han jo stadig i live, siger hun.

Der er rigtig mange, der vist interesse for Speedys eftersøgning. Flere har været nede ved kasernen i Ringsted for at lede efter Speedy, og det varmer familien.

- Rigtig mange har været ud og lede – også folk, jeg slet ikke kender. Det er jo dejligt, at så mange tænker på os, og at så mange vil hjælpe os med at finde ham. Det er vi meget taknemlige for.

Hvis du har set Speedy, kan du kontakte Eva og Poul Gøtke på telefon: 60 19 11 94 eller 28 79 11 94.