Narkopåvirket motorcyklist forsøgte at stikke af fra politiet

En 28-årig mand på motorcykel havde ikke lyst til at tale med politiet, da han onsdag kørte rundt i Ringsted. Han forsøgte at stikke af fra patruljen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er måske ikke så smart at køre rundt på motorcykel uden styrhjelm, hvis man gerne vil undgå politiets opmærksomhed. Og opmærksomhed var lige, hvad en 28-årig mand tiltrak, da han onsdag eftermiddag susede rundt i Ringsted.

Klokken 14.23 bemærkede færdselspolitiet en motorcyklist køre uden styrthjelm på Næstvedvej mod centrum. Da politiet ville standse den mandlige fører, forsøgte han at stikke af ved at sætte hastigheden op og bryde færdselsloven flere gange.

Narko, manglende kørekort og blankt dæk

Flere patruljer ledte efter motorcyklisten, som forpustet blev truffet gående på Hækkerupsvej. Da han blev genkendt som fører af motorcyklen, anholdt politiet den 28-årige mand fra Ringsted. Manden var formentligt påvirket af narkotika, og han havde heller ikke noget kørekort.
betjentene konstatere, at den ikke var registreret og forsikret, uden for- og baglys og havde et blankslidt bagdæk.

Da den 28-årige flere gange tidligere er blevet sigtet for kørsel uden førerret, beslaglagde politiet hans motorcykel med henblik på senere konfiskation. Politiet løslod den 28-årige efter at have taget en blodprøve af ham. Den skal undersøges for euforiserende stoffer, og så skal han afhøres om den lange stribe overtrædelser af færdselsloven.

Han vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.