Narkobilist snøvlede, som om han havde drukket 20 øl

2 mænd er blevet sigtet for at køre i en stjålen bil i narkopåvirket tilstand. Den ene mand havde også våben på sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2 mænd fra Stenlille og Slagelse er efter alt at dømme vågnet med moralske tømmermænd torsdag morgen.

De 2 blev nemlig i nat anholdt og sigtet for blandt andet biltyveri og narkokørsel.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Situationen startede i nat klokken 01:40, hvor betjente undrede sig over en dyr bil uden nummerplader, der kørte rundt ved en tankstation i Ringsted.

Bag rettet sad en 35-årig mand, der straks påkaldte sig politiets interesse.

- Betjentene, der undersøgte manden, beskriver ham som stærkt påvirket. Han snøvlede, som om han havde drukket 20 øl, og narkotesten slog også ud på flere forskellige stoffer, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard torsdag morgen.

Det fik politiet til at undersøge manden yderligere, og i hans lommer fandt politiet kasteknive samt en del narko: Joints, hash og 8 gram amfetamin.

- Den 35-årige bliver derfor også sigtet for brud på våbenloven og efter den almindelige narko-paragraf. Vi tror nemlig ikke, at han havde stoffer med henblik på videresalg, siger Martin Bjerregaard.

Situationen er dog alvorlig nok for den 35-årige mand. Han står nemlig til at miste sit kørekort, hvis blodprøver bekræfter politiets fund.

Havde stjålet bil til 300.000

I bilen lå prøveplader fra en autoforhandler i Slagelse. Og det viste sig, at bilen her var forsvundet tirsdag, da den ikke var vendt tilbage efter en prøvetur.

- Det var en af passagererne i bilen, der havde stjålet den, og vores undersøgelser viste, at det også var ham, der havde kørt den til Ringsted. Han var samtidig også narkopåvirket, og der derfor også blevet sigtet for narkopåvirket kørsel, fortæller Martin Bjerregaard.

En tredje passager i bilen, en 35-årig kvinde fra Aalborg, slipper for sigtelser i denne omgang, selvom hun nu vil blive registreret. Kvinden vidste dog ikke, at bilen var stjålet, fortæller politiet.

Politiet går ud fra, at autoforhandleren fra Slagelse bliver glad for at få sin bil igen.

- Der er tale om en Ford til mere end 300.000 kroner.  Det er med andre ord en ganske dyr bil, siger Martin Bjerregaard.