Mishandlet kvinde slap væk

En kvinde måtte springe ud af et vindue fra første sal for at flygte fra sin ekskæreste, som havde mishandlet hende groft og truet hende på livet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde måtte springe ud af et vindue fra første sal for at flygte fra sin eks-kæreste, som havde mishandlet hende groft og truet hende på livet.

Det skete på Dagmarsgade i Ringsted. Underboen hørte godt noget mere larm end sædvanligt ovenpå.

- Så slog jeg lidt i væggen og så var det som om det holdt op, siger Morten Fynbo, underbo til gerningsstedet.  

Den 26-årig kvinde var kommet på besøg hos sin 46-årige ekskæreste og efter at have talt lidt sammen, overfaldt han hende og bagbandt han hende på hænder og fødder, mens hun lå på gulvet. Her blev hun flere gange snittet med en kniv i både arme og ben.

- Det er ganske alvorlig, det er en særdeles brutal sag, siger Jan Lauritzen, kommunikationsmedarbejder, Midt- og Vestsjællands Politi.   

Den 46-årige stak også flere gange en kniv ned i gulvet tæt på hendes ansigt, mens han truede hende på livet.

- Efter at have talt med naboen, det var dem, der fortalte mig, hvad der var sket, så var jeg jo godt klar over, hvad det var for nogle bump deroppe, og jo det chokker mig, siger Morten Fynbo.

Den 46-årige mand forlod lejligheden og da viklede kvinden sig så meget ud af de reb og ledninger, hun havde om fødder og hænder, at hun ku komme hen til vinduet og råde om hjælp. Det hører to 15 og 16-årige drenge i nabohuset, som kaldte på den enes mor.

- Da moren kommer ud, ser hun den stakkels kvinde hænge i sine arme oppe fra vindueskarmen i fire meters højde og så springer hun ned derfra, siger Jan Lauritzen.

I faldet forstuvede hun begge ankler kraftigt og forstuver sit ene håndled. Alt det her skete søndag aften mellem kl. 20 og 21.

- Hvorfor hører vi først om det nu? Der er flere aspekter i det. Kvinden har været dybt chokeret og vi har ikke kunne afhøre hende og derfor har vi holdt kortene tæt ved kroppen, siger Jan Lauritzen.  

Årsagen til mishandlingen er tilsyneladende, at kvinden har gjort det forbi med manden og at hun vil gå tilbage til sin tidligere mand, som hun har to børn med. Underboen er nu utryg ved at bo der.

- Det er ikke særlig betrykkende, hvis han bliver boende deroppe, man ved jo ikke, hvad han kan finde på næste gang, siger Morten Fynbo.

Den 46-årig mand er nu varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for grov vold, frihedsberøvelse og trusler på livet. Det kan give op til 6 års fængsel.