Lig fundet efter brand

Liget af en person er lørdag morgen fundet i en lejlighed i Ringsted efter en brand, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 Branden opstod i en lejlighed på anden sal og blev anmeldt klokken 7.30 fredag morgen.

- I forbindelse med at brandvæsnet kommer til stedet, bliver der sendt røgdykkere ind, og de finder en person, der er afgået ved døden, fortæller politivagtchef Lars Galasz til Ritzau.

 Politiet arbejder nu på at fastslå identiteten af den afdøde, som formentlig er en kvinde.
- Lejligheden bebos af en kvinde. Men om det så også er hende, der er blevet fundet, det skal vi i gang med at undersøge nu, siger Lars Galasz.

 Også politiets efterforskere er sendt til stedet for at undersøge omstændighederne omkring branden nærmere. De skal blandt andet undersøge, hvorvidt branden er påsat.

 Det er der dog umiddelbart ikke noget, der tyder på. Ifølge det lokale netmedie sn.dk fortæller brandvæsnets indsatsleder Jan Bertelsen nemlig, at branden formentlig er opstået i en el-installation.

 Sn.dk rapporterer desuden, at brandfolkene hurtigt fik bekæmpet ilden i lejligheden, blandt andet ved at hejse brandslangen op til lejligheden ved hjælp af et reb.

 Efter branden inspicerede brandfolkene de omkringliggende lejligheder for eventuelle vandskader, som måtte være opstået i forbindelse med slukningsarbejdet.

 

      /ritzau/