¨

Kvinde stukket ned i Ringsted

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

To personer lå blødende på gulvet i Fakta efter et overfald med en kniv i aftes i Ringsted. En mand er anholdt.

Det var en tidligere bekendt, som i aftes stod bag et knivoverfald mod en kvinde på Jyllandsgade i Ringsted.
- Kvinden havde en aftale om at mødes med den tidligere mandlige bekendt på parkeringspladsen, oplyser John Jensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, natten til søndag.

 Uden for livsfare
Både kvinden og et vidne, som forsøgte at gribe ind, er indlagt. De er begge uden for livsfare. Kvinden er dansk statsborger med tyrkiske rødder.
- Kvinden søger tilflugt i Fakta, efter at hun er blevet stukket flere gange i ryggen og måske andre steder, mens hun befinder sig på parkeringspladsen, fortalte vicepolitikommissær Ove Pedersen i aftes til Ritzau.

 En 44-årig mandlig kunde fra Ringsted så overfaldet på kvinden og løb hen for at stoppe manden. Vidnet fik et enkelt knivstik i den ene arm.

Gerningsmanden løb fra stedet i retning mod Ringsted Station. Både kvinden og den 44-årige mand blødte voldsomt, da de kom ind i Fakta-forretningen.

 Gerningsmand anholdt
Godt to timer efter overfaldet blev gerningsmanden anholdt. En patrulje fandt ham tæt på gerningsstedet, hvor han forsøgte at gemme sig bag en bil.

 Den anholdte formodede gerningsmand er en 44-årig tyrkisk statsborger med bopæl i Nordsjælland. Han fremstilles i dag i grundlovsforhør.

 

      /ritzau/

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App