¨

Kabelmand fandt 86.000 kroner i kundeskab

Foto: TV ØST

Mogens Due Christoffersen fra Ringsted er netop blevet belønnet af politiet for at have gjort dem opmærksom på 86.000 falske kroner, som han fandt i et skab.

Det betaler sig at være ærlig. Det har Mogens Due Christoffersen fra Ringsted en dusør på 1000 kroner som bevis på. Det er Københavns Politi, som netop har overrakt ham et diplom og pengene, fordi han i efteråret sidste år ledte dem hen til 86.000 kroner, skriver Sjællandske.

Mogens Due Christoffersen er kabelmand, og 30. oktober var han på job i en opgang i Ishøj. I et skab med tv-forbindelse til kunderne i blokken lå der en nylonpose, som faldt ud, da han åbnede. Han tænkte ikke videre over det, da han ofte oplever, at folk propper alt muligt ind i skabene, men den her pose var alligevel noget anderledes.

- Jeg kunne pludselig se, at der lå stabler med 500-kronesedler i posen. Jeg kiggede ned i posen og troede, at de var ægte. Jeg skyndte mig at stoppe posen op i skabet igen, for jeg ville ikke stå med den, hvis »ejermanden« pludselig kom ind. Så ringede jeg til politiet, beskriver Mogens Due Christoffersen.

I posen var der 86.000 kroner, som viste sig at være falske. De er nu hos politiet, som er i gang med at efterforske, hvem der har produceret dem, og nu har de altså takket den ærlige kabelmand for hjælpen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App