Floorball: Benløse fik bank i Rødovre

6-0 stod der på tavlen efter 60 minutters floorball onsdag aften i Rødovre Stadionhal. De regerende mestre fra Rødovre rykker med sejren op på 3. pladsen. Benløse ligger fortsat nummer et, men det kan Vendsyssel nu lave om på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det blev aldrig Benløses aften i Rødovre. Tværtimod. Faktisk endte det i noget af en ydmygelse. Forventningen var en knivskarp duel mod københavnerne, der nærmer sig femte gear frem mod slutspillet efter en meget hakkende første halvdel af sæson.

Det begyndte også jævnbyrdigt og uden scoringer det første kvarter, men så tog fanden ved Rødovre og djævlen ved Benløse. På et par minutter blev 0-0 til 3-0, og så var Rødovre der, hvor de er allersværest at have med at gøre.

I anden periode fortsatte mareridtet for midtsjællænderne, og Rødovre satte endnu to pinde i kassen uden modsvar. Heller ikke i de sidste tyve minutter lykkedes det Benløse at komme på tavlen, og til sidst blev tenniscifrene så en realitet, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Sikker på andenpladsen

Benløse missede undervejs to chancer i overtal, men det regnestykke gik lige op, for Rødovre gjorde det samme. Det var altså på ingen måde overtalsspillets aften.

Rødovre har nu vundet sine fire kampe i 2016 og melder sig for alvor ind i kampen om at vinde sit 6. DM-guld i streg.

Trods nederlaget er Benløse sikker på 2. pladsen i ligaens grundspil, men 1. pladsen er formentligt blot til låns nu, hvor Vendsyssel har alle kort på hånden for at overtage duksepladsen, når de sidste grundspilskampe spilles i februar. Vendsyssel mangler to kampe, Benløse en enkelt, og nordjyderne har to point op.

Nu skal formen findes

I første omgang gælder det dog for Benløse om at finde formen frem mod slutspillet, der begynder i weekenden 5.-6. marts. Det er der kun en enkelt kamp til mod endnu en ond ånd. Nemlig Hvidovre der venter på udebane 13. februar klokken 14.45.

Første skal det danske landshold spille VM-kvalifikation i Estland i dagene 3.-7. februar.

 

13. runde af Danmarksturneringen

Rødovre - Benløse 6-0 (3-0, 2-0, 1-0)

Udvisninger: Rødovre 2x2min., Benløse 2x2min.

Dommere: Tobias Jørgensen og Steffen Leholk

Rødovre Stadionhal