Floorball: Benløse bankede Rødovre

Benløse vandt 4-2 på hjemmebane i Ringsted søndag. Holdet er nu kun én sejr fra guldet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Floorball-herrerne fra Benløse er nu kun én enkelt sejr fra at stå med guldet efter de søndag kunne hive en sejr i land på hjemmebane foran godt 800 tilskuere i Ringsted Sportcenter.

Det var ellers favoritterne fra Rødovre, der stod for skud, men det lykkedes alligevel Benløse at banke holdet med cifrene 4-2 og dermed lukke den anden DM-finale i træk med endnu en sejr.

- Det er de her oplevelser, vi slås på træningsbanen for at få. Intens kamp, fantastisk kulisse og endnu en stærk indsats fra spillerne. Nu skal vi meget klichéagtigt have fødderne helt ned i mulden igen og sætte fokus på den tredje finale. Og så kommer vores fys- og massørteam på reparationsarbejde, sagde Benløses træner Thomas Brodersen efter kampen.

Benløse er nu kun en sejr fra guldet og den tredje finale spilles på lørdag den 12. april i Helsinge-hallerne. Thomas Brodersen er dog langt fra sikker på, at holdet hiver danmarksmesterskabet hjem.

- Rødovre er på ingen måder slået. Holdet er bedst i de allerstørste kampe, og har nu kniven for struben. Det er kun små marginaler, der skal tippe Rødovres vej, siger træneren.

Finalen begynder på lørdag klokken 18.30.